Elit Vodka

Super premium vodka je svetski trend pa je iz kuće Stoli kreirana superkvalitetna i luksuzna vodka Elit. Ručno rađena elegantna flaša i vrhunski kvalitet odmah su nas osvojili pa smo morali da je imamo u asortimanu.


Elit vodka, se razlikuje od ostalih vodki pre svega zato što se dobija iz najčistijeg mogućeg alkohola koji se zove “Alfa Spirit” kao i zbog jedinstvenog procesa smrznute filtracije. Još jedna neobična stvar vezana za Elit vodku je to da se i dan danas svaka flaša ručno puni. Zbog svih vrhunskih procesa kojim se dobija Elit vodka dobila je tri godine za redom titulu najboljeg belog pića u svetu od najreprezentativnije institucije za ocenjivanje alkoholnih pića.

Elit

Elit

Elit vodku odlikuje izuzetna mekoća i glatkost koja se postiže procesom inspirisanim starom Ruskom tradicijom gde se burad sa vodkom ostavljaju napolju u zimskim uslovima. Pri proizvodnji vodka se naglo hladi sa sobne temperature na -18 stepeni čime se postiže dobijanje alkohola oslobođenog i od najsitnijih čestica nečistoće. Kasnije, u trajanju od nekoliko dana, postepeno se zagreva do sobne temperature.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.