Tequila Jose Cuervo

Popularnost najpoznatije žestine Meksika poslednjih nekoliko godina je u izuzetnom porastu svuda u svetu. Posebno raste potražnja i svest o kvalitetnim tekilama od 100% plave agave poput KAH tekile koju smo s ponosom doveli na naše tržište još 2017. godine.


KAH – TEKILA ŽIVOTA

KAH zapravo znači ŽIVOT, u prevodu sa drevnog jezika Maja. Proizvodi je Fabrica de Tequilas Finos in Tequila, Jalisco, Mexico koja je u vlasništvu Amber Beverage Grupe, međunarodnog proizvođača i distributera alkoholnih pića i deo je SPI grupe. Asortiman proizvoda sadrži tri različita tipa tekile i ambalaže od kojih je svaki napravljen od ručno ubrane 100% plave agave i predstavljen u vidu jedinstveno dekorisane boce u obliku lobanje.

pročitaj zanimljivosti
KAH BLANCO

100% AGAVA

KAH Blanco

Ekstra glatka tekila sa vrlo prijatnim balansom slatkastog i začinjeno-ljutkastog ukusa. Nagrađena je sa čak 96 poena od strane Beverage Tasting Instituta - što predstavlja najveći rekord ikada koji je neka Blanco teklila osvojila. Svaka boca je individualno, ručno izrađeno umetničko delo i ne postoje dve iste boce.

KAH Reposado

100% AGAVA

KAH Reposado

Odlikuje se viskoznim, vrlo jakim ukusom nakon prolaska procesa od 10 meseci odležavanja. Nominovana je kao “Best of the Best” u kategoriji visokokvalitenih tekila i to od strane tequila.net. Svaka boca je individualno, ručno izrađeno umetničko delo i ne postoje dve iste boce.

KAH Anejo

100% AGAVA

KAH Anejo

Tekila koja je stara dve godine i koja odležava u američikim hrastovim buradima. Dolazi u crno-beloj keramičkoj boci u obliku lobanje sa aromama kafe, čokolade i duvana. Koliko je poznata po svom izuzetnom kvailtetu govori podatak da je nagrađena sa 94 boda od Instituta za degustaciju pića. Svaka boca je individualno, ručno izrađeno umetničko delo i ne postoje dve iste boce.


BOCA U OBLIKU LOBANJE

Reč je o posebnom brendu tekile koja se proizvodi u unikatnim i ručno rađenim bocama u obliku lobanje. Kreirana u čast meksičkog naroda i poštovanju njihovih tradicija, boca u obliku lobanje ima izvanrednu lepotu koja se podudara sa izvanrednom tekilom koju sadrži.

OSVOJENE NAGRADE

KAH tekila dobila je više međunarodnih nagrada za svoj i te kako izuzetan i kvalitetan profil ukusa. Dvostruko zlato i srebro dodeljeno je kompaniji KAH 2017. godine i to od strane Tequilla Masters.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.