Candolini Grappa Rakija

Candolini proizvodi nastaju na osnovu pažljivo odabranih destilata, a vrhunski destilat dolazi od jedinstvene loze, zbog čega smo Grappa Candolini Riserva rakiju izabrali da bude deo naše premium ponude.


Candolini je glatka i elegantna Grappa rakija, omiljena među Italijanima odakle i potiče. Davne 1987. godine započeta je proizvodnja od strane destilerije Fernet Branca, vodeće kompanije specijalizovane za proizvodnju alkoholnih pića i distribuciju u preko 160 zemalja širom sveta.

Grappa Candolini Riserva

Grappa Candolini Riserva

Candolini Riserva namenjena je za poznavaoce i ljubitelje intenzivnih i zrelih ukusa. Ova italijanska rakija rezultat je starenja više od 18 meseci u hrastovim buradima.  Ima boju najdragocenijeg ambera i rafiniranu aromu. Sa svojim vrlo ugodnim karakteristikama nećete joj odoleti jer je prosto čine nepogrešivim izborom.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.